Strijp-S: van bedrijventerrein tot creatieve broedplaats
Datum: 24 maart 2018
Tijd: 11:00 uur tot 16:00 uur
Locatie: Strijp-S, Eindhoven
Kosten: € 39,95

Strijp-S: van bedrijventerrein tot creatieve broedplaats

Dé Creatieve Stad, dat is wat Strijp-S in Eindhoven wil zijn. Dit voormalige Philipsterrein, met verschillende historische gebouwen, is omgevormd tot een uniek stedelijk gebied en biedt een unieke  mix van wonen, werken en ontspannen in een creatieve sfeer. De uitstraling van de omgeving is vooral imposant, robuust en industrieel te noemen. Het is niet voor niets dat Jim Kerr, zanger van de wereldberoemde band The Simple Minds tijdens een optreden op Strijp-S de plek roemde; het deed hem denken aan het oude Glasgow en Berlijn van vroeger.

Op Strijp-S is creativiteit en cultuur overal zichtbaar en gonst het van de bedrijvigheid. Kunstenaars, designers, theatermakers en muzikanten maken gebruik van de historische Philips panden om hun werk te tonen. Wilt u zien wat Eindhoven tot één van de creatiefste steden in Nederland maakt, dan mag een bezoekje aan Strijp-S niet ontbreken.

Programma: 
MoonAmi neemt u mee tijdens een kleurrijke tocht langs jonge creatieven en designers, food hal het Veem, de tentoonstelling 100 jaar Eindhoven, een chocolade kunstenaar en de werkplaats van de toonaangevende meubelontwerper Piet Hein Eek.

Adres (eigen vervoer):
Parkeergarage op Strijp-S, adres: Beukenlaan 1, Eindhoven.

Inclusief:
Koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke lunch en een uitgebreide rondleiding.

Aanmelden Strijp-S: van bedrijventerrein tot creatieve broedplaats


[* is verplicht veld]